TRACTAMENTS

Dolor d’espatlla i Shiatsu

La nostra espatlla és una combinació complexa de diverses articulacions, mantingudes en el seu lloc principalment per músculs i tendons. L’espatlla ens permet moure’ns lliurement i ens dóna una àmplia gamma de moviment en un estat saludable i equilibrat.

El dolor d’espatlla és una molèstia comuna, tant crònica com aguda, i pot tenir diferents causes, com la tendinitis, la bursitis, artritis, tensió muscular, problemes nerviosos, etc.

El dolor pot tenir diferents qualitats, des de més sord fins a un dolor més punxant, i certs problemes poden arribar a limitar molt la mobilitat.

Amb el Shiatsu es relaxen tot el conjunt de músculs i tendons que formen el manegot dels rotatoris, els quals donen estabilitat a l’espatlla.

La nostra pràctica clínica ens ha demostrat que el Shiatsu pot ajudar a eliminar el dolor d’espatlla.

El Shiatsu aplica pressió a punts específics en els músculs que envolten l’espatlla, mobilitzant suaument les articulacions i permetent que l’energia flueixi sense obstruccions.

En una sessió completa de Shiatsu, a més del tractament local de l’espatlla, es treballa tot el cos per aconseguir un equilibri general, una millor postura i una major relaxació i consciència corporal per al pacient. Aquesta és una part important del tractament, ja que aborda la prevenció del dolor recurrent i treballa els desequilibris energètics subjacents, segons les teories de la medicina xinesa i la medicina energètica.

Demana hora per telèfon, whatsapp, mail o a través del formulari de contacte.

639 572 647 (Adrià) / 608 696 289 (Sonja)