TERÀPIES

FISIOTERÀPIA

La fisioteràpia és una professió sanitària que ajuda a les persones a restaurar, mantenir i maximitzar la seva força, funció, moviment i benestar general.

Es creu que les tècniques de fisioteràpia es van utilitzar des de l’any 460 aC, quan els primers metges com Hipòcrates practicaven elements de fisioteràpia, com la teràpia manual i el massatge. Des de llavors, la fisioteràpia s’està desenvolupant per convertir-se en el que és avui… Una ciència que va evolucionar a partir de la recerca basada en evidències, i que va permetre als fisioterapeutes proporcionar la forma més eficaç de tractament per als seus pacients.

La fisioteràpia és bàsicament la ciència del diagnòstic i tractament de lesions a través de mitjans físics en la seva majoria. L’objectiu principal és reduir el dolor i minimitzar la disfunció mitjançant tècniques basades en l’evidència.

 

La fisioteràpia abasta totes les àrees com l’aparell musculoesquelètic, l’ortopèdia, la reumatologia, la respiració, la neurologia, les lesions esportives i la salut de les dones i els homes. Els fisioterapeutes tenen un coneixement profund de com funciona el cos i disposen d’habilitats clíniques especialitzades en la pràctica clínica per avaluar, diagnosticar i tractar els símptomes de malaltia, lesió i discapacitat.

La fisioteràpia també inclou la rehabilitació, així com la prevenció de lesions i la promoció de la salut i l’aptitud física. Els fisioterapeutes sovint treballen en equips amb altres professionals de la salut per ajudar a satisfer les necessitats d’atenció mèdica d’un individu.

FISIOTERAPEUTA A ACUPUNT: Sonja Aufschnaiter, fisioterapeuta llicenciada a «AZW» Innsbruck, Austria, amb més 20 anys d’experiència clínica.

Demana hora per telèfon, whatsapp, O MAIL.

639 572 647 (Adrià) / 608 696 289 (Sonja)