Cursos

FORMACIÓ D’ACUPUNTURA I MEDICINA XINESA – BARCELONA

ESCOLA LI PING 

 

La Formació en Medicina Xinesa comprèn un programa de 3 anys, en el qual s’aprèn i s’aprofundeix en els aspectes teòric i pràctic de la disciplina, amb un especial èmfasi en l’acupuntura i la moxibustió.

L’Escola Li Ping ofereix així mateix la possibilitat de cursar una Formació Completa en Medicina Xina, que inclou l’estudi del Tuina o massatge xinès i de la Farmacopea Xina a partir del segon curs.

El curs s’ofereix en 3 formats: Presencial, Semipresencial i Online.

FORMAT PRESENCIAL

El format Presencial consisteix en classes setmanals, de 3 o 4 hores de durada, de caràcter teòric i pràctic. Les classes s’inicien en el mes d’octubre.

FORMAT SEMIPRESENCIAL

El format Semipresencial consisteix en seminaris teòrics i pràctics de periodicitat mensual, de 12 hores de durada, en cap de setmana. Les classes s’inicien en el mes d’octubre.

FORMACIÓ ONLINE

En la formació Online tindreu accés a tot el material a través del campus virtual, i tutors que us acompanyaran en tot moment durant els estudis. Així mateix, per mostrar amb més detall la part pràctica de la matèria, també es realitzaran taules rodones en streaming i seminaris pràctics presencials a la nostra Escola.

Com la formació és en línia no hi ha data determinada d’inici, pots començar quan vulguis i anar estudiant al teu ritme, compatibilitzant-ho amb els teus altres responsabilitats.

PRÀCTIQUES CLÍNIQUES

Després de la Formació de 3 anys, l’Escola ofereix un 4t curs de Pràctiques Clíniques en Consulta. Les pràctiques són de caràcter opcional, tot i que l’Escola recomana cursar-les, ja que per als alumnes és la millor manera d’interioritzar i comprovar amb pacients i patologies reals el que han après durant els anys anteriors.

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Telèfon: 933 023 804 / 933 176 369

E-mail: secretaria@liping.es

Direcció: C/Consell de Cent, 355 2ª – 08007 Barcelona

Web: www.escuelaliping.com

Demana hora per telèfon, whatsapp, O MAIL.

639 572 647 (Adrià) / 608 696 289 (Sonja)