ARTICLES

Infusió de gingebre

Una saborosa medicina d’hivern: 
Infusió de gingebre, llimona i mel

Sents que estàs agafant un refredat? Mal de coll? Malestar estomacal? 
Prepara’t una infusió de gingebre, llimona i mel! 

Aquesta és la beguda per quan et sentis malalt o fatigat. 
És molt saludable per a tu, i també és molt saborós!

El gingebre fresc escalfa el cos des de dins, augmenta el sistema immunològic, és un antiinflamatori natural i té antioxidants. Ajuda a alleujar els problemes digestius, el dolor d’estómac i és un remei molt conegut a Xina contra la nàusea. Utilitza l’arrel de gingebre fresc tallat a rodanxes o ratllat.

La mel crua té propietats antibacterianes i antifongs i molts antioxidants. Ajuda a calmar el mal de coll i el malestar estomacal. Assegura’t que utilitzes la mel crua.

Les llimones tenen molta vitamina C i ajuden a restaurar el pH del cos. Tenen bioflavonoides que ajuden al cos a desfer-se dels radicals lliures nocius que causen inflamació i alteren els vasos sanguinis. Es recomana començar cada dia amb una beguda de llimona. L’olor de les llimones  t’ajudarà a sentir-te més energètic i despert.

El gingebre fresc escalfa el cos des de dins, augmenta el sistema immunològic, és un antiinflamatori natural i té antioxidants. 

Utilitza l’arrel de gingebre fresc tallat a rodanxes o ratllat.

Com preparar la infusió:

Ingredients per tassa:

  • 3 o 4 rodanxes d’arrel de gingebre fresc (pelat si no és eco)
  • suc d’una quarta part d’una llimona
  • 1 culleradeta de mel crua
  • Si tens llimones orgàniques, pots utilitzar la pela també, així, com la pela de llimona conté gran quantitat de vitamines.

Com prepara-ho:

  • afegeix el gingebre a l’aigua, porta’l a bullir i deixa-ho bullir durant 2 minuts més. Afegiu la llimona i, a continuació, afegiu la mel una vegada deixi de bullir. 

Gaudeix!

Demana hora per telèfon, whatsapp, O MAIL.

639 572 647 (Adrià) / 608 696 289 (Sonja)