TRACTAMENTS

Túnel carpià
El túnel carpià és un conducte estret format pel lligament carpià situat, a l’interior del canell, i els ossets carpians situats a la part inferior. Dins d’aquest petit canal passen els tendons que van als dits i a la mà, I també el nervi medià, un nervi sensitiu que dóna innervació a tots els dits de la mà excepte el dit petit.

Aquesta patologia es caracteritza per la compressió del nervi medià a causa de la inflamació dels teixits que rodegen el canal. La compressió del nervi medià causa adormiment, formigueig i dolor intens dels dits, canell i avantbraç. També pot causar debilitat i pèrdua de força de la mà.
L’acupuntura és una alternativa molt eficaç a l’operació quirúrgica.

La inflamació dels teixits que rodegen el canal carpià comprimeixen el nervi medià.

El nervi medià recorre el trajecte del meridià de Mestre Cor, que forma part del sistema de Jueyin. Inserint agulles en diferents punts d’aquest sistema energètic s’aconsegueix desinflamar les diferents estructures que rodegen el túnel carpià, alliberant el nervi i reduint ràpidament el dolor.

En alguns casos de dolor bilateral també és aconsellable tractar les cervicals. La tensió muscular en l’àrea de les cervicals o l’espatlla pot reduir l’aportament sanguini a les mans empitjorant el formigueig i l’adormiment.

Demana hora per telèfon, whatsapp, mail o a través del formulari de contacte.

639 572 647 (Adrià) / 608 696 289 (Sonja)