TERÀPIES

QUE ÉS ZB?

ZB és una teràpia holística que utilitza un tacte especial per abordar la relació entre l’energia i les estructures del cos.

ZB va ser desenvolupat a la dècada del 1970 per Dr. Fritz Frederick Smith, MD, metge osteòpata i acupuntor. Dr. Fritz Smith és un pioner en el camp de la medicina integrativa que sempre ha estat fascinat pel poder curatiu del tacte.

Una sessió de ZB aporta una sensació d’organització i d’harmonia interior i dóna una sensació de ser revitalitzat des de dins.

ZB allibera tensió profunda en els ossos, les articulacions i els teixits tous. Després d’una sessió un se sent més lleuger, lliure, més enèrgic i més en sintonia amb un mateix.

LA SESSIÓ

Després d’escoltar l’objectiu del client, el terapeuta avalua i equilibra les àrees clau de tot el cos, primer assegut, després tombat de cara amunt.

Durant tota la sessió el client està completament vestit.

Seguint un protocol que sol durar de 30 a 45 minuts, s’utilitza la pressió dels dits i una tracció suau en zones de tensió als ossos, les articulacions i el teixit tou per crear “fulcres”, o punts d’equilibri, al voltant dels quals el cos es pot relaxar i reorganitzar.

ZB se centra principalment en les articulacions claus del nostre esquelet que condueixen i equilibren les forces de gravetat, postura i moviment.

En abordar l’os, el teixit més profund i dens del cos, juntament amb els camps d’energia i teixits tous, ZB ajuda a netejar els bloquejos en el flux d’energia del cos, a amplificar la vitalitat i a contribuir a un millor alineament postural.

ELS EFECTES DEL ZB

Augmenta la salut i el benestar
ZB indueix un estat de descans profund que permet sentir-se realment relaxat i renovat. Les sessions regulars de ZB poden ajudar a sentir-se més vital.

Allibera l’estrès i millora el flux d’energia en el cos
Els ossos i altres teixits connectius condueixen energia. ZB ajuda a alliberar el flux d’energia del sistema musculoesquelètic per ajudar a alleujar l’estrès i augmentar l’energia natural del cos.

Alleuja el dolor i el malestar
L’energia corporal bloquejada sovint condueix a desequilibri, molèsties i dolor.
ZB ajuda a obrir zones bloquejades als “amortidors naturals” del cos: els ossos tarsals als arcs dels peus, les articulacions entre les costelles i la columna vertebral, el coll, els malucs i el sacre. Una vegada que aquestes zones queden lliures, el dolor es pot alliberar.

Millora l’estabilitat, l’equilibri i la llibertat de moviment
ZB ajuda a crear un meravellós sentiment d’equilibri, alineació i organització, tant a nivell intern com extern. Quan el cos s’equilibra i la postura s’alinea, es pot moure amb llibertat.

Amplifica el sentit de connexió, pau i felicitat.
ZB és profundament satisfactori. Sovint, durant una sessió, s’experimenta una sensació d’expansió, pau i satisfacció.

Allibera tensió mental, emocional i física
ZB funciona en diversos nivells per alliberar patrons de memòria que es troben dins dels teixits, que poden afectar els estats mentals, emocionals i físics.

Dóna suport durant les transicions i transformacions de la vida
Una sessió ZB pot donar suport a canvis positius en el comportament o l’actitud, donant a la persona l’oportunitat de realitzar objectius personals per al canvi.
Amb l’atenció i el tacte del terapeuta, l’energia s’organitza de manera que els patrons antics poden desaparèixer i la resistència al canvi es redueix.

Millora la qualitat de vida i augmenta la capacitat de gaudi
ZB aporta estabilitat per afrontar les pressions diàries. Rebre ZB de forma regular, permet sentir alegria i satisfacció en totes les situacions de la vida, tant personal com professional.

 

 links:

www.zerobalancing.es

www.zerobalancing.com

“ZB”